Comenzi telefonice: 0771 342 809

Politica de Retur

POLITICA DE RETUR A PRODUSELOR COMERCIALIZATE PE www.relaxhome.ro

PRINCIPII GENERALE

 • Relax Home pune la dispoziţia clienţilor săi posibilitatea returnării produselor achiziționate online de pe website-ul www.relaxhome.ro

 • Relax Home,  poate decide înlocuirea produselor returnate sau rambursarea contravalorii acestora.

CONDIȚII DE RETUR – BON FISCAL / FACTURĂ

 • Pentru realizarea returului este necesară prezentarea facturii Relax Home primită împreună cu produsul. Pentru finalizarea returului este necesară furnizarea datelor de identificare (nume, prenume, adresă de domiciliu), conform art. 319 din Codul Fiscal, și semnarea dispoziției de plată.

SITUAŢII ÎN CARE SE POT RETURNA PRODUSELE

 • Dacă produsele pe care le-aţi cumpărat nu sunt mărimea sau culoarea potrivite sau descoperiţi că nu sunt potrivite scopului pentru care le-aţi achiziţionat, Relax Home vă oferă posibilitatea returnării acestora în scopul schimbării sau rambursării contravalorii acestora.

IMPORTANT

 • Pentru a fi acceptate la retur, produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ati primit, să nu prezinte urme de utilizare / uzura, urme de lovituri sau componente / accesorii lipsa sau deteriorate, interventii neautorizate. Returnarea produselor se face in ambalajul original, cu etichetele initiale intacte, pentru a preintampina deteriorarea produselor in timpul transportului, certificatul de garantie in original si toate documentele cu care a fost livrat produsul. Daca produsele de returnat au fost insotite de eventuale cadouri, trebuie returnate si acestea. Transportul produselor se va face pe cheltuiala dumneavoastră.

ANALIZA RETURURILOR

 • Relax Home îşi rezervă dreptul de a analiza si decide acordarea sau nu a returului pentru fiecare solicitate în parte, tinandu-se cont de starea produsului returnat, termenul in care s-a solicitat returnarea produsului sau conditiile in care a fost returnat.

PROCEDURA DE RETUR

 • Returul poate fi facut in doua feluri, pentru clientii care au cont pe site si pentru cei care au comandat fara sa-si faca cont.
 • Pentru clientii care au facut comenzi, este disponibil formularul din pagina de contact. Dupa ce trimiteti formularul, noi vom demara procedura de retur.
 • In ambele situatii, va rugam ca la rubrica de Observatii sa completati cu informatiile bancare, adica IBAN, nume titular cont bancar, nume bancă, adresă bancă. De asemenea, va rugam sa specificati foarte clar care este motivul returului.
 • În cazul în care doriţi să schimbaţi produsul cu altul, sau pentru probleme legate de garanţie, vă rugăm să completaţi urmati aceeasi procedura descrisa mai sus, dar sa mentionati la observatii ca doriti inlocuirea produsului.
 • Returnarea produselor se va face pe cheltuiala dvs. prin intermediul unei companii de curierat aleasa de catre Dvs., excepție făcând situațiile în care s-a efectuat o greșeală în cadrul procesului inițial de livrare al comenzii. Returnarea produselor se face in ambalajul original, cu etichetele initiale intacte, pentru a preintampina deteriorarea produselor in timpul transportului, certificatul de garantie in original si toate documentele cu care a fost livrat produsul. Costul aferent returnarii produsului este costul de transport practicat de catre compania de curierat aleasa de catre cumparator.
 • Adresa pentru returnarea produselor este: bld 1 decembrie nr 28 cod postal 032464.

DREPTUL DE RETRAGERE

 • Conform articolului 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014 aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.
 • Pentru a vă exercita dreptul de retragere, va rugam sa urmati procedura de mai sus.
 • Nicio alta varianta nu este conforma cu procedura si nu va fi luata in considerare.

RECLAMAŢII ŞI SUGESTII

 • Pentru orice reclamaţii şi/sau sugestii în legătura cu returnarea produselor comercializate pe www.relaxhome.ro vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail contact@relaxhome.ro